15
Jan
09

uNTUk MerekA YanG bERKENAAn

b1d978fb2efe063cUntuk mereka yang berada disisi disaat aku betul2 didalam ke’DOWN’an….

Terutama ke2 BESTFRIENDS aku….(love you endlessly…)…dan kawan2 yang sentiasa bersama aku disaat    “ITU…”   (mereka tahu siapa mereka)

For all those times you stood by me     441903cb154a7bd6
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I’ll be forever thankful baby
You’re the one who held me up
Never let me fall
You’re the one who saw me through through it all

01bdc3d438208648

 

 

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn’t speak
You were my eyes when I couldn’t see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn’t reach
You gave me faith cause you believed  22410008a5f2e518
I’m everything I am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I’m grateful for each day you gave me    7f8c808cccf6668a
Maybe I don’t know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You’ve been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

th_bestfreinds
I’m everything I am
Because you loved me

cf57499704d11fce8c6d8df1a34ed764

THANK YOU VERY MUCH…

 

 


2 Responses to “uNTUk MerekA YanG bERKENAAn”


  1. January 17, 2009 at 2:41 am

    assalamulaikum….

    waduh sihat? gue kok ngomong kat sini kerna gue mau mintak ampun pada kak pijan…bnyak gue tersalah dong sama kak pijan, sama lakunya, dosanya gue sama kak pijan…😥

    Gue nggak tau gi mana rasanya skang ini, namun gue syukur deh kenal sama kak pijan…. banyak gue belajar sama kak pijan.

    ada lapangan datang la singgap ke http://razalisudin.blogspot.com/ . ini laman gue yg tetap kok. kok takkan di ubahin lagi besok2…

    kalu ada cadangan untuk comrade aju deh sama gue terus, kepingin deh ketahuan sama idea kak pijan…gue masih dong sedang belajar. gue ade amanah, berat sangat… sangat2 berat. (penat doh ckp B.I) penat sgt kak pijan. tak taw lak ini rasenya jadik presiden. bile time semangat, best. namun adakalanya hati ini sedang menangis. baru ku taw bagaimana mnjadi ketua. lain sekali tika aku jadi vice. mcm takder keje langsung. aku tak nak aktif sebab aku tak mau tonjol. namun Allah Maha Berkuasa. kita akan sampai jugak cek pon Allah. ini adalah cek point yg sy mesti lepas. kak pijan dan selesai cek poin belajar, dan jgak kelab.

    aku takut sendirian, tkut sgt. tapi aku kena kuat jugak. aku ade 3 sem penuh lagi utk aku tmpuh…..

    kak pijan semoga bahagia. ingat allah. kalu down ingat perjuangan tak pernah putus asa dalam COMRADE. kak pijan memang buleh sgt adaptasi dalam kehidupan. aku tak pernah jumpa seorg mujahidah mcm kak pijan…..tak prnah. dan aku skang sedang mencari pengganti mok ana, kak awa, kak jaei, kak engku…tapi kat mana mereka?

    aku melalui fasa syukri….aku melaui fasa ceghah…namun aku rindu fasa syukri….saat aku mula2 nerkenalan ngan korang… masa yg aku rindu dan aku harap akan kmbali….

    sungguh aku harap masa itu akan kmbali, namun aku pasti mgkin caranya agak berbeza….

    aku tak seilmu ceghah, aku tak secekal syukri, namun aku ade visi tersendiri…aku tak mahu dikata kan terhimpit dalam 2 dunia (ceghah dan aku) namun aku mahukan dunia aku….

    andai ku taw,
    segalanya yg teratur,
    akan ku bisa,
    meninggalkan,
    segala yg berat ku pinggirkan,
    yg ringan aku jaja,
    andai ku taw,
    yg berat menyusahkan,
    akn ku buang,
    agar ringan,
    menyenangkan,
    namun aku tak taw,
    kerna berat itu kehidupan,
    ringan itu khayalan,
    berat itu usaha,
    ringan itu dosa,
    bantu aku,
    biar berat sama dijunjung,
    sampai kapanpun,
    yg ringan dijingjing,
    sampai kapan pun….

  2. January 17, 2009 at 11:55 am

    waduh3…
    ngapa en tiba2 air jernih yang panas ngalir keluar dari mata ini???


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: