06
Mar
09

calling for….

certified true copy…

heee

email dari kak ngku….

kat sini akak nak announce satu lagi prog ABIM yg akn diadakan weekend mggu dpn, insyaAllah 13 – 15/3.

 
details of the program are:
 
tempat: Kg. Mendrod, Pos Brooke, Gua Musang
tarikh: 13 – 15/3/09 (gerak lps isya 13/3)
 
setakat ni Syakirah & sorg kwn dia dah bagi nama unt gi.
 
so, pada sesapa yg available & nak join program ni, boleh lah kontek akak ek @ 0126328042.
 
sori tau tak smpt rasanya nak hntr surat jmptn ke SDev. busy skt urus prog mggu ni.
 
so, apa2 kontek2 lah ek.
TQ. BARAKALLAHUFIK.
WASALAM…

3 Responses to “calling for….”


  1. March 7, 2009 at 6:15 am

    askm pijan..
    aktif lagi ek dgn comrade?
    well i wish to join urs actually..
    but my new hectic weeks have begun last nite..
    ***pstt…..boleh ke org mcm sha ni join??? (+_+)..hahahha
    anyway..really like crazy missing u here..

  2. March 7, 2009 at 10:43 am

    sya…..
    miss you damn crazy also…
    wuuuuuuu
    i wanna hug you…..
    heeee
    pjan da lame tak join dorang…
    tolong gitu2 je
    bz gak ngan program sekolah…
    heeeeee

  3. March 8, 2009 at 12:59 am

    kat cni pn bast2 gak pengalaman.. (ooppss… saje silap)…. best2…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: