17
Mar
09

Barang antik dikeluarkan dari peti simpanan….

YASHITA: Electro 35

YASHITA: Electro 35

 

~umur die ni dah hamper 30 taon~

~umur die ni dah hamper 30 taon~

~gune kodak lagi kamera ni,heeeee~

~gune kodak lagi kamera ni,heeeee~

sl386272

 

Kini……..

 

olympus E420

olympus E420

 

~harap mereka boleh berkawan baik~

~harap mereka boleh berkawan baik~

 

Saja aku semadikan gambo mereka berdua disini….. Dua zaman yang berbeda…. Yang satu menggunakan kodak dan yang satu menggunankan memory card…

Ni semua hobby ayahnda kesayangan…. Yashita dibeli oleh ayahnda ketika aku sendiri belum dilahirkan… sekitar 80-an…. dah lame ayahnda simpan… Tibe semalam ayahnda keluarkan dan membuat aku begitu teruje…..wuuuuuu…..

Tapi Yashita kalo nak gune kene anto sebis dulu (kate ayah)…. kene cari kodak…. kene cari batery….. huhuhu….tapi takleh zoom jaoh… so….. bungkus balek lah, heh….

Lepas ni kite roll lagi….

Yosh…..


4 Responses to “Barang antik dikeluarkan dari peti simpanan….”


  1. 1 emy comey
    March 17, 2009 at 1:55 pm

    jgn lupa bawa kamera tu ke gold coast nanti
    amek pic kite lompat ke awan ek
    ehhehehe

  2. March 17, 2009 at 8:34 pm

    heeeee
    kak emy…..
    anything for you…..
    i will……………….
    heeeeeeeeeeeeeee

  3. March 23, 2009 at 7:10 pm

    dharajuku……
    nak lompat gak????
    heeeee…..
    pelantok t ade pot best nak lompat….
    khas untk kaum wanita….
    heeeeeee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: